În Stroești, Toma Ciolacu asfaltează 7 km de drumuri

Programul de asfaltare din comuna Stroești este în plin proces de implementare, nu mai puțin de 7 km de drumuri în majoritatea satelor au intrat în modernizare, după cum susține primarul Toma Ciolacu.

”Cu bani de la bugetul local facem acest proces. Un program care va duce la procent de 90% drumuri reabilitate în Stroești. În paralel pregătim documentațiile pentru parcul fotovoltaic de 3000 de mp. Acesta va fi amplasat în satul Pojogi și va asigura costurile cu enetrgia electrică pentru instituțiile publice”, susține edilul din Stroești.

Cu 2.600 de locuitori, comuna reușește să strângă la bugetul propriu venituri de aproximativ 1 milion de elei, dublu raportat la cei 550 de mii de lei, din mica industrie locală, din zona agro și a unei populații destul de înstărite.
Localitatea este una care se pretează la investiții, primarul Toma Ciolacu spune că vrea ca localitate să aibă o carte de vizită.
Îmbunătăţirea socio-economică a unei comunități presupune existența unei infrastructuri de bază și utilități, astfel încât oamenii să nu simtă mari diferențe între urban și rural.
Localitatea a devenit una cunsocută în zona industriei agro-alimentare, a pomiculturii, de aici provine unul dintre cele mai cunsocute și titrate branduri de țuică din România.
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *