Primarul din Șușani, domnul Tudor Constantin Daniel, prezintă realizările mandatului: Investiții masive și progrese în infrastructură

Cu ambiție și determinare „Dezvoltam comuna Șușani”‼️
✅În ultimii patru ani, comuna Şuşani a cunoscut o transformare remarcabilă, datorită eforturilor și viziunii tânărului primar Tudor Constantin Daniel. Alegerile din 2020 au reprezentat începutul unui drum spre progres pentru comunitate, caracterizată prin proiecte ambițioase de dezvoltare și modernizare.
✅O prioritate majoră pentru administraţia locală a fost îmbunătățirea infrastructurii. Acest lucru s-a concretizat prin reabilitarea drumurilor și construcția a șase poduri strategice în locații cum ar fi La Botea, La Sârbi, Linia Mică, Cătun Anutaşti, La Gagila sau La Hotar. Investiția totală pentru poduri a fost de 2.4 milioane de lei. Aceste poduri au rolul de a facilita un acces mai rapid și mai sigur pentru cetăţeni.
✅Primarul a pus un accent deosebit şi pe dezvoltarea culturală și educațională, accesând 2 programe de finanțare ,unul prin Compania Naționala de Investiții pentru construcția și dotarea Căminului Cultural din satul Râmești, unde este finalizată licitația urmând ca in scurt timp constructorul să înceapă execuția lucrărilor , proiect în valoare de 8 milioane de lei ,iar celălat prin PNRR , modernizarea Căminului Cultural din satul Ușurei unde deja lucrările au început . De asemenea, au fost modernizate școlile primare din Râmești , Ușurei și Stoiculesti promovând astfel educația de calitate pentru tânăra generație.
✅Construirea unei unități sanitare moderne în satul Şuşani și a unui stadion de fotbal în satul Râmești reprezintă alte două inițiative notabile din partea tânărului primar. Stadionul este destinat atât echipei locale de fotbal, cât și celorlalţi cetăţeni care doresc să facă sport. Pe viitor, primarul doreşte construirea unei baze sportive care va include un teren de joc modern și vestiare renovate.
✅Un alt proiect major este reabilitarea și modernizarea gospodăriei de apă, cu extindere a frontului de captare. Cu un buget de 11.5 milioane de lei, acest proiect este aproape de finalizare și va asigura accesul la apă potabilă pentru aproape întreaga comună. În plus, un sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale este în curs de implementare, printr-o colaborare între comuna Şuşani și comuna învecinată Mădulari.
‼️Acestea sunt doar câteva dintre realizările primarului Tudor Constantin Daniel, confirmând astfel încrederea acordată de comunitate la alegerile din 2020.
‼️Însă planurile sale nu se opresc aici, iar în mandatul următor va implementa noi proiecte care să crească gradul de confort al cetăţenilor din Şuşani.‼️
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *