Domnul Aurel Simion , candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea

„Sunt un om simplu. Sunt născut în satul Romanești, Roșiile. Am crescut cu un frate mai mare și unul mai mic. Părinții, oameni harnici și cinstiți, ne-au arătat cum să iubim și munca și pământul. Nu pot să spun că în loc să ma joc îmi plăcea să îmi ajut părinții la muncile câmpului, dar în timp, am înțeles că pământul îmi poate oferi tot ce am nevoie să hrănesc o familie. Mi s-a conturat viitorul de mic și am fost învățat că, dacă iubești munca și ceea ce faci, răsplata nu va întârzia să apară. De aceea, consider că educația copiilor trebuie să fie un pilon principal al dezvoltării județului nostru.
🟡 Sunt căsătorit, iar soția mea este o femeie minunată. Înainte de toate celelalte calități, are un suflet bun și milos. De la Elena am învățat că nu putem fi cu adevărat fericiți dacă cei din jurul nostru suferă. Trebuie să facem cât putem să îi ajutăm pe cei care au mai puțin. Tocmai de aceea, am gândit un prim proiect care să vină în ajutorul celor mai nevoiași. Bancă Județeană de Alimente care adună și distribuie produsele care, dacă nu sunt cumparate, din neglijență și lipsă de interes, magazinele le aruncă. Pe lângă aceasta, intenționez dezvoltarea unui Magazin Social pentru comunitățile defavorizate și persoanele cu risc social. Și nu numai.
🟡 Eu mă consider un om norocos. Dumnezeu m-a binecuvântat cu două fete, Sorina și Adriana, care mi-au adus bucuria în suflet de mici și care mă fac mândru în fiecare zi. Cred cu tărie în capacitatea feminină de a se implica cu succes în toate domeniile. Avem în Vâlcea foarte multe femei de succes, personalități cu care noi, vâlcenii, ne mândrim. Este nevoie să acordăm mai multă încredere doamnelor și să le sprijinim să se afirme. Egalitatea de șanse nu trebuie să rămână numai la stadiul declarativ al societății, avem nevoie de implicarea femeilor în forul decizional județean.
🟡 Am avut șansa să fiu înconjurat de câțiva prieteni onești și muncitori. Sunt conștient că și asta este un noroc. Împreună cu ei am reușit să realizez tot ce mi-am propus. M-am bazat mereu pe sprijinul lor necondiționat, la fel cum ei s-au putut baza pe al meu. Mereu discutăm, în reuniunile noastre, despre necesitatea sporirii investițiilor locale și a dezvoltării turismului vâlcean. Stăm pe o adevărată comoară: de la terenurile fertile din sud, până la zona muntoasă din nord, între doi poli ai industriei auto moderne a României, Craiova și Pitești. Am ratat deja startul, dar prin muncă și determinare putem să ne reinventăm și, din cel mai sărac județ al țării, să devenim o atracție pentru investiții, prin asumarea construcției Drumului Expres Tigveni – Găneasa, dar și a Drumului Expres Tigveni – Târgu Jiu.
🟡 Iubesc Vâlcea și vâlcenii! Aici, la noi în județ, am dezvoltat toate afacerile mele și mereu m-am inspirat din cum făceau străbunii noștri lucrurile: durabile, gustoase, hrănitoare – ca altădată. Sufăr când văd că ne pleacă copiii și tinerii din județ. În ultimii 10 ani Vâlcea a pierdut 30.000 de locuitori. Repopularea demografică este o strategie pe termen lung, care nu aduce beneficii imediate, însă este impetuos necesar să începem acum.
✅ Tot ce vă propun pentru județul nostru este desprins din ce am învățat, din cultura noastră și de la voi – de la vâlceni. Cred cu tărie că alături de colegii mei, candidații propuși pentru primăriile din județ, putem oferi o șansă reală de dezvoltare județului.
↗️ Împreună construim viitorul!”
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *