Aurel Simion , candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea

„Vă invit să dezbatem în secțiunea de comentarii direcțiile principale pe care vi le propun, în următorii 4 ani, pentru Consiliul Județean Vâlcea.
✅Educație: Îmi asum responsabilitatea, ca Președinte al Consiliului Județean Vâlcea, de a investi în securitatea școlilor și grădinițelor. În colaborare cu ISU și DSP, vom obține toate autorizările necesare școlilor și grădinițelor în care învață copiii noștri. Dorim să oferim acces gratuit la cultură și evenimente sportive pentru toți copiii și preșcolarii din județ.
✅Investiții: Stabilirea oportunităților investiționale județene trebuie colaborată cu necesitățile mediului de afaceri local. Mă angajez să atrag investitori de succes în domeniile prioritare și să dezvolt două drumuri expres esențiale pentru creșterea economică:
– Drumul expres pentru dezvoltarea industriei: Găneasa – Drăgășani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni
– Drumul expres pentru promovarea turistică a Olteniei de sub munte: Târgu Jiu – Horezu – Râmnicu Vâlcea – Tigveni
✅Energie verde: Voi sprijini primăriile, unde există terenuri agricole de categoria 3, 4 și 5, să înființeze parcuri fotovoltaice care să asigure consumul lor public în totalitate, iar surplusul să se distribuie, gratuit, către familiile cu risc și cele cu mulți copii.
✅Asistență Socială: Intenționez să înființez o Bancă de Alimente și un Magazin Social pentru a ajuta persoanele cu nevoi speciale și instituțiile sociale. Ulterior vom demara un proiect pilot pentru asigurarea unei mese calde pentru toți cei nevoiași din județ, prin Banca de Alimente.
✅Turism: Vreau un parteneriat cu județele vecine: Sibiu, Gorj, Hunedoara și Alba pentru dezvoltarea domeniilor schiabile Transalpina, Păltiniș, Rânca, Șureanu și Rusu, prin construcția de pârtii și instalații noi, care să le unifice pe cele existente. Consiliul Județean Vâlcea trebuie să dezvolte turismul balnear, monahal, rural, vinicol și montan prin interconectarea stațiunilor cu drumuri rutiere și rute de bicicletă.
✅Repopulare Demografică: Populația județului nostru a scăzut cu aproximativ 30.000 de vâlceni în numai 10 ani. Împreună cu primăriile, vom identifica terenuri pe care să le punem la dispoziția tinerilor, pentru construcții civile, cu condiția ca aceștia să locuiască și să lucreze în Vâlcea cel puțin 15 ani. Îmi doresc să pornesc un proiect județean pentru ajutorarea familiilor cu probleme de infertilitate, prin decontarea cheltuielilor cu tratamentul.
✅Egalitate de șanse: Cred cu tărie în capacitatea feminină de a se implica cu succes în toate domeniile, inclusiv administrativ. Avem în Vâlcea foarte multe femei de succes, personalități cu care noi, vâlcenii, ne mândrim. Administrația vâlceană are nevoie de implicarea femeilor în forul decizional. Voi fi un susținător activ în promovarea echilibrului de sexe în administrația județeană și toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean.”
Domnul Aurel Simion , candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „ÎMPREUNĂ CONSTRUIM VIITORUL オ pentru VÂLCEA AUREL SIMION Președinte CJVÂLCEA”
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *