PNL Vâlcea este pregătit să câștige alegerile electorale din anul 2024

În cadrul ședinței Colegiului Director Județean (CDJ)  au fost validate propunerile de candidați din cadrul ședințelor CCL ale PNL pentru funcția de primar. Am validat majoritatea dintre cele 89 de candidaturi pentru funcțiile de primar de municipiu, orașe și comune, printre care și cea de la Consiliul Județean, marcând astfel un pas important pentru continuarea proiectelor de modernizare în Vâlcea. ℹ️Urmează ca într-o ședință viitoare să fie confirmați și ceilalți candidați până la acoperirea celor 89 de primării din județ. Desemnarea candidaților s-a realizat printr-o analiză riguroasă a activității acestora.
‼️Cu această ocazie, PNL l-a desemnat pe domnul Aurel Simion , o persoană devotată cetățenilor și cu o experiență vastă în domeniul agricol și al dezvoltării rurale. În prezent, îndeplinind funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, unde elaborează și implementează politici spre binele fermierilor.
ℹ️Prioritățile Partidului Național Liberal pentru județul Vâlcea sunt susținerea proiectului de drum expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Găneasa prin care municipiul Râmnicu Vâlcea va fi conectat cu viitoarea autostradă, modernizarea infrastructurii județene, dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, investiții în educație, cum ar fi modernizarea școlilor prin programul PNRR, extinderea accesului la gaze pentru populație – avem în proiect introducerea gazelor pentru 29 de localități prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Să reconstruim, prin faptele noastre, încrederea!
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *