Modernizarea și dezvoltarea economică a comunei Budești sunt principalele obiective ale primarului Ion Vladulescu

Edilul comunei Budești, domnul Ion Vladulescu este un gospodar în adevăratul sens al cuvântului, care implementează proiecte pe bandă rulantă. A creat cele mai bune condiții pentru locuitori, dar și pentru a atrage cât mai mulți investitori în zona industrială.
ℹ️A obtinut fonduri europene și guvernamentale pentru diferite investiții de infrastructură, dar și din economiile comunei a dat startul lucrărilor cu fonduri de la bugetul local. Un astfel de proiect este rețeaua de gaze naturale. Lucrările au început de anul trecut, cu bani de la bugetul local și va continua anul acesta, într-un ritm accelerat întrucât proiectul s-a aprobat prin PNI „Anghel Saligny”. Prin acest program de investiții edilul a reușit să finanțeze și lucrările de canalizare și apă în satele Linia și Racovița, racordand astfel la utilități și o bună parte din zona industriala, creând astfel premizele extinderii acesteia.
✅Printre proiectele în derulare de la bugetul local amintim și Lărgirea drumului izlaz Barza și piste de biciclete, un drum care va crea o rută alternativă de acces în comuna Budești, la standarde europene.
✅Alte două proiecte foarte importante pentru locuitorii comunei Budești au primit finanțare și urmează ca pe finalul acestui an să demareze lucrările. Astfel, urmează să edifice un Centru de zi și recuperare pentru persoane vârstnice și o noua Școală în satul Bârsești.
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *